Dit zijn wij

Over Wijco Bau

Wijco Bau is uw partner voor het realiseren van uw wensen en ambities. Ofwel: het vastgoedproject dat u voor ogen heeft. We ontwikkelen en bouwen vastgoed, realiseren uw plannen van planning tot uitvoering. We denken ook graag mee en geven input voor de meest actuele ontwikkelingen en oplossingen.

Wijco Bau is qua naam een relatief ‘jonge’ speler op de markt, maar dat staat in schril contrast met de ervaring en expertise van de mensen die Wijco Bau tot een succes maken. Wijco Bau is verbonden aan de Wijco Groep en aan het roer staat oprichter John Temmink, goed voor ruim 30 jaar ervaring in de infratechniek, installatie- en bouwbranche. En dat grotendeels in Nederland en Duitsland.

John werkt met de Wijco Groep al vele jaren voor een aantal bekende vastgoedontwikkelaars. Ze waren verantwoordelijk voor met name bouwprojecten in Duitsland en bevonden zich dan ook veel over de grens. De projecten, de manier van werken, de Duitse pünktlichkeit, ze voelden zich er helemaal thuis. De passie voor dit land en deze markt groeide. John's ervaring, visie en het grootse netwerk van bouwers, aannemers en andere betrokkenen liggen ten grondslag aan de oprichting van Wijco Bau GmbH in 2019.

Lees hieronder verder

Pünktlichkeit en doortastendheid

Aanpakkers pur sang

Al snel wisten ze een aantal enthousiaste mensen aan zich te binden. Nu staat er een fris, gedreven team. Aanpakkers pur sang. De Duitse pünktlichkeit hebben deze Nederlanders verweven in hun werkwijze. Gecombineerd met Nederlandse doortastendheid en daadkracht en een bak ervaring in de Duitse markt maakt dit hen tot de ideale samenwerkingspartner.

Wijco Bau staat klaar om voor u aan de slag te gaan. Met het maken van een heldere planning zorgen we dat we niets over het hoofd zien. We kopen materiaal, regelen materieel en zorgen dat de juiste partijen op het juiste moment betrokken worden en klaarstaan om aan de slag te gaan.

Bij ons bent u verzekerd van een succesvolle realisatie van uw bouwproject. Vertrouw ons daarop, dat geeft rust en zekerheid.

Professionals

daag ons uit

Werkvoorbereider

Tom Post

Uitvoerder

Job Temmink

Controller

Willem Bakker

Office Manager

Anne Mollink

Directeur

John Temmink

Projectleider

Roy Siemes

Uitvoerder

Ergin Dazdarevic

Operations Manager

Ricardo Hogenkamp

Adviseur

Raymond oude Hilbert

Vorige Volgende

Proces

zo gaan wij te werk

Kennismaking

Natuurlijk maken we eerst kennis met elkaar. U vertelt uw plannen en aangezien het ontwerp er vaak al ligt, nemen we dat samen door. En dan zijn wij aan zet.

Eerste aanbieding

We stellen een eerste aanbieding op. Dit doen we overigens, vrij uniek, met een open begroting. Zo krijgt u een compleet pakket met uitgebreide calculatie waar alles in staat. Samen lopen we deze tot in detail door zodat u een goed beeld heeft wat er allemaal wel of niet in zit, wat we waarvoor rekenen etc. Op basis daarvan passen we waar mogelijk nog zaken aan naar wens van de opdrachtgever, waarna wij een ‘go’ krijgen.

Start | Voorbereiding

Als de uitvoeringstekening en bijbehorende stukken gemaakt zijn, door ons of door uzelf, kunnen we starten. We starten met het ontwerp dat er al ligt en ontwikkelen dat gedurende de bouw door. Alle tekeningen die door onderaannemers gemaakt worden, zoals de fundering, staalconstructies en gevelbekleding, moeten stuk voor stuk nog ter goedkeuring langs bij de ‘prüfer’ van de gemeente: de inspecteur. Vaak beginnen wij dus al voordat de tekening definitief is. We starten zo snel mogelijk met de voorbereidende werkzaamheden, zoals het grondwerk. Mocht de prüfer nog zaken wijzigen, dan schakelen we snel. Flexibiliteit is echt onmisbaar bij bouwprojecten in Duitsland.

Uitvoering

Onze werkvoorbereider gaat aan de slag. We kopen alle benodigde disciplines in en regelen het materiaal dat nodig is. De strakke planning zorgt ervoor dat alles op tijd op de bouw aankomt, zodat de ploeg snel aan het werk kan. Onze uitvoerder op de bouw zorgt voor een soepele voortgang. Hij bewaakt de planning, houdt toezicht, stemt zaken af en toets het werk op kwaliteit. Zo maken we het project voor u tot een succes.

Vacatures

bouw met ons mee

Heb jij ook zin om met een enthousiast team succes te boeken? Op een verfrissende en daadkrachtige manier bouwprojecten aan te pakken? Dan pas jij perfect in ons team!

Vacature

Projectleider / Werkvoorbereider

Vacature

Calculator / Werkvoorbereider

join the team